Please reload

Siste innlegg

10 TIPS TIL DEN PERFEKTE SOFA

June 22, 2017

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

ÅRETS SPISEBORDNYHET ER PÅ PLASS!

June 22, 2017

Ikkje før sommaren er på ordentleg på plass så begynnar haustens nyheter å rulle inn! Den fyste kjem frå Torpe Møbelfabrikk, og er høyrer heime i spisestova. Svale spisebord kjem i fantastisk flott, europeisk heiltre eik, i fleire fargar.

 

Designet er nytt for oss, men som ein ekstra dimensjon kjem no også tilbehør til spisebordet, i form av ein spisebordlampe. Lampen kan du velge om du skal ha i naturkanta eik, altså ujavn kant, eller vanleg kant. Med andre ord passar denne lampen til stort sett alle spisebord! Velg samme farge på lampen som på resten av spisestova!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square